Tapahtumat

Tapahtumat ovat olennainen osa Neogamesin palvelutarjontaa ja vienninedistämistoimintaa.

Järjestämme itse vuosittain erilaisia verkostoitumis- ja rekrytointitapahtumia. Organisoimme yhteismatkoja ja -osastoja  kansainvälisiin tapahtumiin, ja osallistumme yhteisjärjestäjänä  kotimaan tapahtumiin.

Koordinoimme myös yhteisiä TEM-vientukihakemuksia tapahtumiin osallistuville yrityksille.


Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenterin löydät täältä


TEM-vientituki

Työvoima- ja elinkeinoministeriöltä voi hakea avustusta toimialoittain toteutettaviin vienninedistämistapahtumiin. Neogames toteuttaa vuosittain 4–5 vientimatkaa, joille tukea voidaan hakea. Neogames hakee tukea vain jäsenyrityksilleen.

Hakeminen tapahtuu n. kuusi viikkoa ennen tapahtumaa Neogamesin toimesta. Tuen hakeminen edellyttää, että tapahtumaan osallistuu vähintään neljä yritystä. Hakemus tehdään Neogamesin kautta, ja tuki on suurimmillaan 50 % hyväksytyistä kuluista. Tuki on suunnattu pk-yrityksille.

Neogamesin kautta tukea voi hakea seuraaviin kohteisiin:

  • Osallistuminen näyttelyyn, tiedotustoiminta kansainvälisissä näyttelyissä ja tuote-esittelyt. Tuen kohteita ovat matkat, hotellit ja näytteilleasettamiskustannukset.
  • Ulkomailla toteutettava yleisluonteinen lehti- tai TV-mainonta tai muu tiedotustoiminta.
  • Viejäyritysten yhteisesitteiden, videoiden ja internet-mainonnan sekä muun vientitarjonnan esittelemiseen tarvittavan esittelyaineiston valmistaminen.
  • Yritysten yhdessä toteuttamat vientijulkaisut ja muut julkaisut sekä markkinointia ja yritysten kansainvälistymistä edistävät toimet ministeriön harkinnan mukaan.

Lisätietoja: KooPee Hiltunen,  koopee@neogames.fi, puh. 040-532 4176